GRATIS WEBINAR | Formatief evalueren met werkvormen

GRATIS WEBINAR | Formatief evalueren met werkvormen

Praktische werkvormen om de volgende dag al in te zetten. Meteen doen en ervaren!
chevron-down

Introductie

De wereld van nu is klaar voor formatief toetsen. Al lang is duidelijk dat een toets geen doel op zich moet zijn, dat ‘teaching to the test’ onwenselijk is en niet aansluit bij de wereld van nu. Toetsen zijn een middel om het leerproces van leerlingen of studenten te evalueren en daarmee zichtbaar te maken. Door formatief te toetsen wordt voorkomen dat alsnog die cijfers of beoordelingen centraal komen te staan.

Maar hoe toets je dan formatief, zonder dat het heel veel tijd en inspanning kost? En ook in grote klassen of bij studenten die je niet veel ziet?

2KNOWHOW trainer en docent Stefan Stoeken geeft een GRATIS WEBINAR waar je praktische handvatten krijgt om op verschillende manieren – formatief- te evalueren en te toetsen.

Details

Wat gaan we doen?

Een GRATIS WEBINAR Formatief evalueren met werkvormen.

Wanneer doen we dat?

Dinsdag 7 december van 15:45 tot 16:45 (digitale inloop start om 15:30).

Waar doen we dat?

De webinar is uiteraard op het web en wordt via ZOOM aangeboden.

Voor wie doen we dat?

Voor iedereen met interesse en/of affiniteit voor onderwijs, pedagogiek, leren, toetsen, praktische werkvormen, etcetera.

Hoe doe je mee?

Stuur een bericht of schrijf je gelijk in via dit formulier. In aanloop naar de webinar sturen wij een uitnodiging met deelname-link. 

Interesse in deze training?

Wil je meer weten over deze training of direct een afspraak maken? Neem contact op met onze trainers en zet die cruciale eerste stap richting duurzame verandering.


Online en helemaal gratis!

7 december 2021 (15:45 tot 16:45)

Gratis

Training aanvragen

Gerelateerd