Online vergaderen

Hoe houden we contact met elkaar vanuit huis, hoe maak ik ons online overleg efficiënt en hoe pak ik dit als voorzitter goed aan? Ons nieuwe EBOOK ‘werkvormen voor online vergaderen’ is voor iedereen die graag wil weten hoe je online vergaderingen constructief kan begeleiden.

Download

Download nu het 2KNOWHOW Hoebook Online vergaderen.


Ook interessant

eBook

Corona Reflectievragen

De afgelopen maanden waren intensief. De coronacrisis heeft impact gehad op iedereen. Sommige teams werk(t)en vanuit huis, anderen op locatie maar met een andere focus. De coronacrisis heeft invloed gehad op de energie en groepsdynamiek en in sommige gevallen ook op de vorm en inhoud van het werk.

eBook

Miniboek werkvormen voor de zorg

Met 130 werkvormen willen we opleiders, supervisoren, werk- en praktijkbegeleiders en leidinggevenden inspireren om het rendement van hun leer-, overdrachts- en andere werkmomenten te vergroten.

eBook

Minibook online werkvormen

Geweldig dat je meer wilt weten van online werkvormen! Wij schreven als 2KNOWHOW-team samen aan het Groot Online Werkvormenboek. Hierin vind je 60 praktische online werkvormen voor je overleggen, teamsessies en 1-op-1 gesprekken. Ben je al nieuwsgierig?